Comments

All 5 ‘kids’ again! — 2 Comments

  1. Kirjoitan tätä suomenkielellä ja toivon että “translator” kääntää sen englanniksi. Jos se ei toimi, voin kyllä kommentoida myös englannin kielellä.
    Olen ollut nyt yli kaksi vuotta eläkkedellä Finnair-lentoyhtiöstä ja vaimoni , Anneli (Anu), pääsi eläkkeelle kesäkuun alusta. Meillä on ollut hieman terveydellisiä vaikeuksia: minulla itselläni on havailltu vasemmassa lonkassa nivelrikko, joka hieman vaikeuttaa liikkumista ja Anulle diagnisoitiin viime joulukuussa imusolmukesyöpä joka oli levinnyt kaulaan, oikeaan keuhkoon sekä maksaan.Yli puolivuotta kestänneittein, erittäin raskaitten hoitojen jälkeen (stytostaattihoito) Anu kuitenkin voitti tämän erittäin vakavan sairauden. Kiitos nykyaikaisen lääketieteen. Olimme melkein kaksi kuukautta toipumassa vapaa-ajan asunnollamme, Iitissä, keski-Suomessa. Anun kunto on koko ajan parantunut ja hän on voimistunut ihan silmissä. Huomenna lähdemme Naantaliin, entiseen kotikaupunkiini Länsi-Suomessa ja sen jälkeen loppukesäksi jälleen Iittiin.
    Tälläistä meille kuuluu tällä hetkellä

    Kirjoitti: Jari Ailio (Niilon serkku Suomesta)

  2. Nice to read of the family all in one again. Mention of the Equinox Marathon, reminds me of my own running of the event, in my one and only trip to Alaska and visiting with the Koponens. One of the high points of my life. Harry Siitonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *